Minal Aidin Wal Faizin

Sinareng ungelipun takbir ingkang ambrengengeng ing dalunipun akhir Romadhon, tumurunipun sang suryo ingang angebaki jagad gumelar ing wulan Syawal 1434 H., keparengo kawulo jejeripun abdi ingkang dho’if menika kanthi tulusing manah legawaning pengaling nyuwun lumunturuning sing samodra pangaksami amargi kathah salah ingkang kawula sampun lampahi dumateng para panjenengan sami. Mugio dinten riyadin ingkang mulyo meniko saged glebur, ngluwari dosa kulo panjenengan sami. Aamin Yaa Robbal ‘Alaamin

bedug-lebaran  selamat hari raya3

idul fitri white

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.